Při lowcarb stravování často pužíváme klasickou majonézu a zrovna tak je časté i použití ořechů kešu. Proč nezkombinovat tyto dvě LC suroviny a nevytvořit si domácí kešunézu k dochucení salátů, k výrobě dipů apod.? Použijete ji všude tam, kde v receptech přidáváte majonézu a ještě k tomu dodáte tělu super výživu z kešu ořechů, které obsahují řadu prospěšných vitamínů a minerálů, včetně vitamínů E, K a B, a také hořčíku a draslíku & jsou také skvělým zdrojem zdravých tuků.
Příprava je jednoduchá a chuť lahodná!
Ingredience:
Jak na to?
Chcete začít s low carb a bojíte se chyb?
Zkuste to s naším low-carb 6-ti týdenním kurzem! https://hubnujidlem.cz/kurz-hubnu-jidlem/
6 týdnů online kurz – jídelníčky a recepty – nákupní seznamy – podpora ostatních