Připojte se k nové  výzvě! 

Velikonoční LC zajíček

„Lowcarbáci“,  Velikonoce jsou za dveřmi! Těšíte se? Toto krásné období roku je pro mnohé opravdu zásadní. Ačkoli je současná situace omezující a pro mnohé nešťastná, snad v našich duších zůstávají tradice pevně zakořeněné. Využijte tohoto času a domácí činnosti s Velikonocemi spojené prožijte o to intezivněji:) 

-> vyzdobte si byt, obarvěte vajíčka, napleťte pomlázky a navařte a napečete spousty LC dobrot, které s námi sdílejte na  @hubnujidlem@low_carb_pro_začítečníky.

Přejeme vám všem, ať prožijete přípravy na svátky i období velikonoční s vašimi nejbližšími ve zdraví a ať ten příjemný, hřejivý pocit lásky a radosti v kruhu rodinném je provázen pohodou a vůní Velikonoc!

Recept na velikonočního low-carb zajdu níže a na LC mazanec zde: https://hubnujidlem.cz/?s=mazanec🙂

Ať vám chutná:) 

Monika & Lukáš

____________________________________________________________

Nezvládli jste svá předsevzetí a nezhubli? 

Chcete začít s low carb a bojíte se chyb?

Zkuste to s naším online low-carb 6-ti týdenním kurzem! https://hubnujidlem.cz/kurz-hubnu-jidlem/

6 týdnů – jídelníčky a recepty – nákupní seznamy – podpora ostatních

____________________________________________________________

Low-carb zajíček

INGREDIENCE

mandlová mouka 60 g

kokosová mouka 25 g

tapioková mouka 2 PL

erytritol 1,5 PL

prášek do pečiva 1 čl

špetka soli

vejce 2 ks

kokosový olej 2 PL

vanikový extrakt 1 čl

skořice 2 čl + erytritol 2 čl -> smíchané

JAK NA TO?

– troubu předehřejte na 180°C 

– v míse smíchejte mandlovou, kokosovou a tapiokovou mouku + erytritol, sůl a prášek do pečiva

– přidejte vyšlehaná vejce, rozpuštěný kokosový olej a vanilkový extrakt

– v druhé mističce rozmíchejte 2 lžičky skořice a 2 lžičky erytritolu

– do vymazané formy zajíčka vkládejte lžící těsto na části (například na třetiny) a  vždy zaypte danou část po celé ploše erytritolem se skořicí -> přidejte další vrstvu těsta a opět posypte erytritolem se skořicí -> takto naplňte celou formu zajíčka 

– zajda má po rozkrojení mramorovou strukturu a voní po skořici:) 

– pečte v předehřáté troubě na 180°C cca 30 minut nebo do zezlátnutí povrchu

Zajíčka zasypte najemno pomletým erytritolem a skořicí.

Dobrou chuť:)

Komentáře
  • Stáhněte si zdarma průvodce low carb programem HUBNU JÍDLEM

    Vaše osobní údaje jsou u nás v bezpečí a budeme je na základě vašeho souhlasu zpracovávat podle zásad ochrany osobních údajů, které vycházejí z české a evropské legislativy. Stisknutím tlačítka vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním potřebným pro zaslání eBooku a dalších newsletterů ode nás, které se budou týkat souvisejícího tématu. Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat kliknutím na tlačítko ODHLÁSIT v každém zaslaném e-mailu. Zásady zpracovávání osobních údajů Hubnu jídlem
  • Rubriky
  • Nejčtenější