Tradiční voňavé cukroví s křehkou strukturou a lahodnou máslovou chutí, kyselkavým dozvukem rybízové marmelády v ústech – linecké slepované, kdo by ho neznal, že?
Připravili jsme pro vás low carb verzi pro ty, kdo jsou plně low-carb, mají diabetes, celiakii nebo pro ty, kteří chtějí promlsat vánoce trochu zdravěji:)
Pokud chcete vyzkoušet i další low carb cukroví jako třeba tradiční včelí úly, kokosové rafaelky, lehoučké snížky, luxusní marokánky, moderní esspresky a mnoho dalších, zkuste recepty z naší pdf kuchařky Vánoční low carb cukroví, kterou můžete zakoupit zde: https://hubnujidlem.cz/vanocni-recepty/
Infredience:
Mandlová mouka 100 g
Kokosová mouka 50 g
Vejce 1 ks + 1 žloutek
Máslo 30 g
Erytritol 20 g (nebo čekankový sirup)
Xantanová guma ½ lžičky (lze vynechat, pokud používáte Erytritol, doporučujeme ji použít)
Vanilkový extrakt 8 kapek
Kůra z citrónu 1 čl
Jak na to?
Krásné vánoční období,
Monika & Lukáš
*foto: Pixabay